Paine impletita cu mac

de mihaelaM in Piine, 20 Apr 2011 | 3377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 150-200ml apa
  • 2oua(1ou pt uns)
  • 1lingura zahar
  • 1lingura margarina
  • drojdie(cat o nuca)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine impletita cu mac:

Apa pt aluat o punem sa se incalzeasca.Intre timp punem intr-un lighenas faina cernuta in care facem un cuib si adaugam 1ou, sare, zahar, margarina si drojdia. Adaugam apa si amestecam , daca mai e nevoie mai punem faina. Framantam pana ce coca nu se mai lipeste de maini. Acoperim si lasam 1ora sa creasca.

Dupa ce coca a crescut o rulam si o impletim, dupa care o mai lasam in tavi cam 10-15min apoi o ungem cu oul batut dupa care punem mac si dam la cuptor. Cand s-a rumenit bine o scoatem, este gata. Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impletita cu mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Focaccia alla genovese