Iată cele mai simple și rapide pâinici de casă, cu ingrediente simple și efort minim. Pentru aceste Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase sunt necesare câteva ingrediente: făină, apă, drojdie și ulei de măsline.
Cum se prepara aceste Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Pune făina într-un bol, adaugă drojdia uscată și amestecă ușor. Adaugă sarea.
Toarnă apa, uleiul de măsline și amestecă bine cu o spatulă până la omogenizare. Acoperă bolul cu un prosop curat de bucătărie și lasă aluatul la dospit până își dublează volumul.
Trece două linguri prin apă și ia din aluat, apoi formează grămăjoare și pune-le direct în tavă. Poți presăra semințele preferate.
Coace painicile în cuptorul preîncălzit, la 200 de grade C, pentru aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc frumos.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă-le puțin la temperat.
Servește-le calde cu unt sau brânzeturi, le poți transforma în sendvișuri sau după bunul plac.
Sunt foarte pufoase, bune la gust și ușor de făcut.