Palmierii dulci

de nadina73 in Dulciuri, 28 Iul 2010 | 15826 vizualizari

 

rapid,usor de preparat si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 500 g foIetaj congelat(un pachet cu 2 foi)
  • 1/2 cana zahar
  • 1 lingura scortisoara macinata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmierii dulci:

Se lasa foaia de foIetaj sa se dezghete putin .

Zaharul se amesteca cu scortisoara  macinata

Se intinde un strat subtire de zahar cu scortisoara peste care se pune foaia de foIetaj se taseaza putin sa se prinda zaharul de foaia dupa care se ruleaza din doua parti.

Se taie cu un cutit bucatele de 1-2 cm se dau prin zaharul cu scortisoara dupa care se pun in tava cu hartie ,se da tava la cuptor pentru 10 minute la 200 grade dupa care se scot si se intorc si pe cealalta parte si se mai da 5 minute tava la cuptor.

Un desert foarte rapid si foarte gustos

PS:pe la 2 am facut si acuma nu mai e......................e foarte adevaraT ca ies 30-32 bucatele mai mici

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmierii dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]