Pandispan

de ianculubita in Prajituri, 15 Iul 2013 | 5999 vizualizari

 

Clasic veti spune;asa este dar eu cum fac foarte rar spre deloc,mi se pare ceva nou si foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri faina
  • GLAZURA
  • 50 g unt
  • 100 g ciocolata menaj
  • 2 cesti frisca lichida
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan:

Albusurile batute spuma cu un praf de sare si zahar apoi amestecand cu o spatula galbenusurile frecate cu ulei si faina cernuta. Rasturnam in tava cu hartie de copt si lasam la cuptor 30 minute, fara de deschidem usa cuptorului

In frisca lichida pe foc mic dizolvam ciocolata, cu unt, dam deoparte iar dupa ce s-a racit putin batem cu telul si rasturnam peste pandispanul scos din tava. Deasupra eu am pus cocos colorat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]