Pandispan cu prune

de Alexandra Burz in Prajituri, 5 Iul 2015 | 3281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 cana ulei
  • 1/2 cana lapte
  • coaja de lamaine
  • 300 gr pune
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu prune:

  • Intr-un bol punem toate ingredientele, mai putin prunele.
  • Mixam pana se omogenizeaza.
  • Prunele se spala bine si se taie felii
  • Punem compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu margarina si faina.
  • Aranjam fructele.
  • Dam la cuptor 20-25 min
  • Scoatem din cuptor si cand s-a racit pudram cu zahar.

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de fructe de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine congelate, reteta delicioasa si usor de preparat