Pandispan cu visine si crema caramel

de maria_claudia in Dulciuri, 27 Sep 2010 | 10642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat: 
  • 4 oua,
  • 6 linguri zahar,
  • 6 ulei,
  • 6 faina,
  • jumatate de plic de praf de copt,
  • 1 praf de sare,
  • coaja de lamaie,
  • zahar vanilat,
  • 300g de visine.
  • Pentru crema caramel:
  • 1 ou,
  • 150g de zahar,
  • 50ml smantana lichida, 
  • 100g de unt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine si crema caramel:

Bati albusurile spuma cu un praf de sare. Separat freci galbenusurile cu zaharul, uleiul, faina amestecata cu praful de copt,adaugi albusurile amestecand usor si mirodeniile. Ungi o tava de cozonac sau de chec cu ulei si tapetezi cu faina, torni compozitia in tava, scoti samburii visinelor(eu am folosit din visinata) si le amesteci cu o lingura de faina, apoi le pui peste compozitie. Dai la cuptor pentru 40min,

Prepari glazura: 100g de zahar se caramelizeaza usor apoi se toarna oul batut cu 50g de zahar si untul.Se lasa sa fiarba pana se topeste zaharul, se adauga smantana si se toarna peste pandispan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine si crema caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]