Pandispan marmorat cu cirese(multicooker)

de Irinukaaa in Prajituri, 20 Iun 2014 | 2551 vizualizari

 

O prajitura buna pentru cei mari, dar si pentru cei mici!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • cirese
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de lime/ lamaie
  • 2 linguri de cacao
  • putina sare
  • unt pentru uns oala Multicooker
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan marmorat cu cirese(multicooker):

Prajitura inspirata de aici: http://www.bucataras.ro/retete/pandispan-marmorat-cu-visine-62269.html

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana se intareste spuma si adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, esenta de vanilie, coaja de lime, faina amestecata cu praful de copt, dupa care omogenizam bine compozitia.

Oprim cateva linguri din aceasta compozitie, in care adaugam cacao, iar restul il turnam in oala Multicooker, unsa cu putin unt, alternand cu compozitia de cacao.

Peste punem ciresele. Setam aparatul pe modul "Bake', setam temperatura la 180 grade si timpul la 40 minute. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Albusurile se bat cu mixerul mult mai bine si mai usor, apoi se adauga zaharul, restul compozitiei omogenizandu-se cu o spatula sau o lingura de lemn.

2

Multicookerul este mai bine sa fie selelcatat pentru primele 20 de minute la 150 de grade, iar apoi inca 20 de minute la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan marmorat cu cirese(multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de mere si gris cu Philips Multicooker