Pangasius cu praz si lime

de susu in Pangasius, 3 Feb 2011 | 4338 vizualizari

 

O reteta incercata de pe tv paprika

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de pangasius
  • 2 capiati rosii 
  • 2 capiati verzi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 3 bucati lime
  • ½ kg praz (atat partea alba cat si verde)
  • Boia dulce
  • curry
  • Piper
  • Ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu praz si lime:

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si putin ulei de masline dupa care se tine pentru cateva ore la frigider. Ardeii se taie o parte bucati potrivite si alta parte julien iar ceapa dupa preferinta. Incingem putin ulei de masline si calim ceapa dupa care adaugam prazul usor desfacut si ardeii. Dupa ce le-am calit bine adaugam pestele taiat si potrivim de condimente. Inainte de a inchide focul stoarcem zeama de lime dupa gust. Rezultatul este unul surprinzator, pe noi ne-a incantat combinatia de praz, peste si zeama de lime

 

TIPS-URI

1

A nu se inlocui cu lamaile obisnuite

2

Legumele trebuiesc calite "al dente"

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu praz si lime" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi - Rețeta aromată și ușoară