Pangasius cu sos olandez

de Julie in Pangasius, 2 Iul 2010 | 7784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o buc. file de pangasius
  • sare, piper
  • lamaie
  • ulei
  • sos olandez
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu sos olandez:

Ungem pestele cu putin ulei, il saram si il piperam , apoi il
punem intr-o tava.
Il stropim cu 2-3 linguri cu zeama de lamaie .
Putem aseza si cateva feliute de lamaie deasupra pestelui.
Dam tava la cuptorul incalzit inainte, pentru 20-25 minute.

Servim pestele imediat, stropit cu sos olandez cald.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sos olandez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane