Pangasius in aluat crocant cu bere

de ionela2682 in Pangasius, 17 Mar 2010 | 6276 vizualizari

 

multumesc pt aceasta reteta LAUREI!

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius
  • faina
  • pesmet
  •  1 ou
  • bere
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius in aluat crocant cu bere:

intr-o farfurie se amesteca oul cu pesmet si faina   dupa care turnam bere pana obtinem un aluat putin mai tare decat cel de calatite ,saram si piperam.Prin acest amestec se trec bucatile de pangasius,dupa ce au fost  tamponate cu un servet inainte, si se prajesc in baie de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius in aluat crocant cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:23

Inghit in sec....................

nadina73 1

20.03.2010, 22:24

foarte bun,felicitari nu am incercat cu bere dar cu siguranta e grozav

ionela2682 1

21.03.2010, 09:38

mersi! eu am incercat pt prima data si sincer mi-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fish fingers - magia bucatariei americane