Panko - Pesmet in stil japonez

de Mitinita in Piine, 19 Apr 2011 | 8964 vizualizari

 

Snitelele de porc japoneze sunt trecute prin acest fel de pesmet si nu prin cel marunte cum se obisnuieste la noi.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • putina apa ptr inmuiat painea
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panko - Pesmet in stil japonez:

Se scot  2 felii de paine si se lasa pe masa din bucatarie sa se usuce putin cam 1-2 ore,dar depinde de painea pe care o folositi si de grosimea feliei. O felie gen toast nu dureaza mai mult de atat. Inainte de a pune painea la uscat sa taiati coaja.

Cand s-a uscat, se faramiteaza cu degetele pana obtineti firimituri. Acesta este panko,pesmetul japonez care se foloseste la tonkatsu, snitelul de porc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Panko - Pesmet in stil japonez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui in crusta de pesmet reteta delicioasa