Panna Cotta " Pasiune"

de RuxyRux in Dulciuri, 18 Noi 2010 | 4210 vizualizari

 

Un desert ce iti incanta simturile...cu pasiune!

 

INGREDIENTE

  • 1 pliculet gelatina pudra
  • 60 ml lapte rece
  • 540 ml frisca lichida
  • 60 gr zahar pudra
  • 1 esenta vanilie  
  • pentru sos:
  • 1 rodie
  • 3 buc.fructul pasiunii
  • sucul de la doua portocale
  • seminte de rodie pentru decor
  • vanilie
  • 3 -4 linguri zahar brun
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta " Pasiune":

1. Ungeti cu unt 4 cupe in care veti face panna cotta

2. Amestecati gelatina cu laptele lasati 5 minute sa se dizolve bine

3. Intre timp, amestecati frisca lichida cu zaharul pudra si puneti pe foc la incalzit... Atentie!...Nu aduceti in punctul de fierbere...e suficient sa incalziti bine, sa amestecati si sa dizolvati bine zaharul. Adaugati vanilia, apoi gelatina . Turnati in cupe si dati doua ore la frigider.

Sosul:

Sucul de portocale se pune pe foc intr-un ibric, se adauga si cel de rodie, zaharul, vanilia si se incalzeste usor astfel incat sa dizolvati zaharul. Adaugati fructul pasiunii. Luati de pe foc( nu fierbeti). Ornati panna cotta cu seminte de rodii si turnati sosul dupa dorinta!

Si...aveti grija...acest desert creeaza dependenta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta " Pasiune"" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert delicios