Papricas cu carne de iepure

de diana_k in Mancaruri cu carne, 30 Noi 2011 | 11617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru macerare avem nevoie de:  
  • 1 ceapa,
  • 4 catei usturoi,
  • 3 frunze de dafin,
  • sare,
  • piper,
  • 100ml otet
  • pentru preparare avem nevoie de:
  • 2 linguri de untura sau ulei,
  • 3 cepe,
  • 2-3 morcovi,
  • 1 ardei,
  • 2 linguri pasta de rosii,
  • 2 frunze de dafin
  • sare,
  • piper,
  • 1 paharel de vin, 
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu carne de iepure:

Daca animalul este tanar carnea nu necesita macerare.

Macerare: carnea de la un iepure se spala, se curata de pielite si se portioneaza, se aseaza intr-un vas incapator si se amesteca cu condimentele, ceapa taiata mare, usturoiul, otetul. Se lasa la rece cateva ore, chiar pana a doua zi.

Preparare:  ceapa, ardeii si morcovii se taie bucati mari. Se incinge untura si se pune la calit ceapa, morcovul si ardeiul si un praf de sare. Se lasa 5 minute, apoi se adauga carnea de iepure curatata de zarzavatul de la macerat si se prajeste usor. Se adauga putina apa sau zeama de carne, foile de dafin, usturoiul, sarea si piperul. Carnea se fierbe acoperita, completand din cand in cand cu apa. Cand este aproape gata se pune paharelul de vin si pasta de rosii. Se lasa sa scada pana ce carnea este bine facuta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu carne de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mirela0911 1

30.11.2011, 19:48

bun o fi, asa nu am mancat

Cris2711 1

30.11.2011, 23:20

vai,vai ce bunatate

aziz 1

01.12.2011, 08:45

noi ii zicem,,mancare rece,,buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute