Papricas de cartofi cu carne de porc

de pity19 in Porc, 12 Aug 2014 | 5649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • o bucata carne de porc ( cu os a fost )
  • 1-2 morcovi
  • un gogosar verde
  • 4 linguri bulion
  • un varf lingurita chilli
  • sare , piper , vegeta
  • patrunjel ( la plic am avut eu )
  • 3 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de cartofi cu carne de porc:

  1. Clatim cartofii , ii curatam de coaja si taiem rondele ;
  2. Carnea de porc o clatim in jet de apa rece ; Cu ajutorul unui cutit dam carnea jos de pe os si o taiem felii potrivite ;
  3. Intr-o cratita , adaugam apa , dam pe foc ; Cand apa clocoteste punem carnea si cartofii , acoperim cu un capac si lasam sa fiarba ;
  4. Cand carnea este aproape fiarta adaugam morcovii si gogosarul ( taiati marunt ) , punem capul si lasam pana acestea au fiert ;
  1. La sfarsit adaugam bulionul , chilli , vegeta , sare , piper , dupa gust mai lasam putin pe foc  dupa care se poate adauga patrunjelul !   Pofta buna !!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]