Parjoale din carne de vitel

de delia64 in Vita, 6 Mar 2014 | 8405 vizualizari

 

De la mama mea draga stiu aceasta reteta .
Sunt gustoase si hranitoare parjoalele si merita sa incercati .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne tocata de vitel
  • 2 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 7 oua
  • sare
  • piper
  • 200gr. faina alba
  • vegeta dupa gust
  • 300 ml. ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din carne de vitel:

Amestecam carnea tocata cu usturoiul pisat , piper , sare si vegeta dupa gust si 2 oua .

Curatam ceapa , o taiem marunt si o calim putin in ulei  pe urma o lasam la racit .

Cand ceapa este racita o amestecam cu carnea tocata si formam parjoalele de marimea dorita si le dam prin faina alba .

Punem uleiul intr-o tigaie la incins .

Spargem cele 5 oua  punem condimentele  si 2 linguri faina si le batem bine cu telul  pana se formeaza o coca uniforma .

Parjoalele date prin faina alba se dau si prin coca si se pun la prajit .

Le prajim pe ambele parti si le scoatem pe un servetel absorbant .

Se servesc calde cu cartofi pai sau ce garnitura doriti .

Pofta buna !!!

 

 

TIPS-URI

1

se pot sevi si cu piure de cartofi si sos de rosii

2

parjoalele sunt tare bune si cu mazare scazuta

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute umplute cu masline verzi