Parjoale moldovenesti

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2012 | 13870 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la sursa direct din inima Moldovei, din Iasi.

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata amestec
  • 2 cartofi
  • 150 g paine uscata
  • 1 capatana usturoi
  • 2 oua
  • 2 legaturi marar
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti:

Se pune painea la imuiat in apa dupa care se curata de coaja si se stoarce bine.

Se curata cartofii si usturoiul, se taie bucati si se pune in robot impreuna cu mararul spalat si se mixeaza.

Se adauga painea stoarsa, carnea, vegeta si piper si se mixeaza pana se amesteca.

Se scoate intr-un castron si se amesteca cu ouale.

Daca este prea moale se poate pune 2 linguri de pesmet.

Se potriveste de sare si piper si se pune in frigider cel putin o ora.

Se formeaza parjoale cu mana uda si se prajesc in ulei incins la foc potrivit sa se patrunda si sa se rumeneasca pe ambele parti.

Sunt bune calde cu garnitura si muraturi sau reci cu mustar sau hrean.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu cascaval