Pasta de ardei

de Angelina_Elena in Conserve, 24 Sep 2012 | 10737 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei
  • 3-4 linguri sare mare
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 3 foi de dafin
Portii: 9
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei:

Spalam ardeii, in taiem in doua si ii curatam de seminte si cotoare.

Ii trecem apoi prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie.

Apoi ii punem intr-o cratita incapatoare, adaugam sarea, boabele de piper si foile de dafin.

Punem cratita pe foc, iar dupa ce incepe sa fiarba, amestecam continuu pentru a nu se prinde de cratita si lasam sa fiarba aproximativ 2 ore, pana cand scade zeama lasata de ardeii.

Pasta rezultata o punem in borcanele spalate si sterilizate.

Sigilam borcanele si le acoperim cu o patura groasa.

A doua zi le depozitam in camara.

Dupa deschidere, borcanul se pastreaza in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

ANNA_46 1

25.09.2012, 20:00

Ce bunatate si frumos prezentat

Angelina_Elena 1

25.09.2012, 20:22

multumesc frumos Anna!

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 18:59

si eu fac, e buna rau la iarna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]