Pasta de conopida

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 17215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida,
  • usturoi,
  • 2 galbenusuri pentru maioneza,
  • ulei pt maioneza,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta,
  • 1 lingura mustar,
  • Daca tineti post puteti face cu maioneza din pufuleti: 
  • 50 g pufuleti,
  • 1 lingura mustar,
  • ulei,
  • putin suc de lamaie,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida:

Se pune conopida la fiert in apa cu sare.

Intre timp se face maioneza din galbenusuri, mustar si ulei. Pentru maioneza din pufuleti: Stropiti pufuletii cu putina apa pentru a se inmuia. Pisati-i cu furculita, adaugati 1 lingura mustar, putin suc de lamaie si ulei.

Dupa ce s-a racit conopida, pisati-o cu furculita si amestecati cu maioneza si usturoiul pisat. Condimentati cu sare, piper si vegeta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti