Pastarnac crocant

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2016 | 4781 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta in cartea lui Gordon Ramsay, imediat am facut doar dintr-un pastarnac pentru ca nu stiam daca-mi place rezultatul dar in final mi-a parut rau ca nu am facut mai mult, atat e de bun. Pe gerul de afara, cand stati la un film, merita sa va pregatiti un castron de asa ceva.

 

INGREDIENTE

  • radacina de pastarnac
  • 1l de ulei
  • 1lingurita praf de curry
  • 2lingurite sare de mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastarnac crocant:

Se curata radacinile de coaja, se spala, apoi cu feliatorul de legume se taie felii subtiri, se pun imediat la prajit in baie de ulei, se trece mereu cu spumiera printre ele sa se rumeneasca bine toate dar fara sa se arda, apoi se scot pe prosoape de hartie.

Intr-un bol se amesteca sarea de mare cu praful de curry, se pudreaza peste aceste stixuri apoi se servesc.

TIPS-URI

1

Daca va ramane amestec de curry si sare,puneti intr-un borcanel,tineti la frigider si folositi pentru alte retete cu legume sau peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastarnac crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]