Paste Carbonara

de Raisha in Spaghete, 24 Ian 2015 | 9495 vizualizari

 

De aceasta data am ales pastele carbonara, ceva la indemana oricui. De aceea va invit sa ma urmati si sa incercati si voi reteta! Succes!

 

INGREDIENTE

  • - 400 g paste
  • - 200 g pastrama de porc/kaizer
  • - 3 oua
  • - 200 g smantana
  • - 100 g parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Intr-o tigaie se prajeste usor pastrama sau kaizerul. Separat intr-o craticioara batem ouale si adaugam smantana din belsug amestecand usor si incorporam si parmezanul. Aceasta compozitie o adaugam pe foc peste carnea rumenita din tigaie. Lasam ca acest sos putin pe foc amestecand continuu pana se formeaza un sos.

Separat fierbem pastele conform timpului indicat pe ambalaj avand grija sa nu se prinda de tigaie amestecand usor din cand in cand.

Dupa ce pastele au fiert le scurgem, le clatim putin cu apa rece, le strecuram si le amestecam cu sosul format.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete Carbonara la Multicooker