Paste cu branza la cuptor

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 4474 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 punga de fusili
  • 3 linguri cu unt
  • 5 catei usturoi
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • miez de lapte
  • 400 g telemea de vaca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Pastele le fierbem dupa timpul indicat pe pachet dupa care le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Ceapa o tocam marunt si o calim in untul topit,adaugam usturoiul taiat marunt.

Adaugam pasta de tomate si putina apa,lasam sa fiarba cateva clocote dupa care adaugam lingura de faina amestecata cu putina apa.

Amestecam si lasam sa fiarba pana se formeaza un sos,adaugam sare,piper si busuioc dupa gust.

Intr-o oala mai mare amestecam pastele cu sosul si branza data prin razatoare.

Turnam compozitia in tava si deasupra asezam felii de miez de lapte.

Am dat la cuptor cca 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu mascarpone si branza pufoasa cu smantana