Paste cu branza la cuptor

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 4538 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 punga de fusili
  • 3 linguri cu unt
  • 5 catei usturoi
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • miez de lapte
  • 400 g telemea de vaca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Pastele le fierbem dupa timpul indicat pe pachet dupa care le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Ceapa o tocam marunt si o calim in untul topit,adaugam usturoiul taiat marunt.

Adaugam pasta de tomate si putina apa,lasam sa fiarba cateva clocote dupa care adaugam lingura de faina amestecata cu putina apa.

Amestecam si lasam sa fiarba pana se formeaza un sos,adaugam sare,piper si busuioc dupa gust.

Intr-o oala mai mare amestecam pastele cu sosul si branza data prin razatoare.

Turnam compozitia in tava si deasupra asezam felii de miez de lapte.

Am dat la cuptor cca 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Minitortulete cu crema de branza si matcha