Paste cu crenvusti

de Bya Ralu in Penne, 2 Oct 2014 | 14943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ceapa rosie
  • 2 crenvusti de porc sau pui
  • 1 cana paste de tomate
  • 1 felie de cascaval hochland
  • ulei de masline
  • sare/piper alb/busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu crenvusti:

Pastele se pun la fiert cand apa clocoteste,se adauga putina sare,se lasa sa fiarba timpul care scrie pe cutie.

Intr-o tigaie se pune ulei de masline,morcovii taiati feliute subtiri,si ceapa taiata solzisori.Se lasa cateva minute sa se caleasca,dupa care adaugam crenvustii taiati rondele si pasta de tomate.

Se lasa la fiert pana cand ceapa si morcovul s-au inmuita,daca este nevoie se adauga si putina apa.

Pastele se scurg de zeama si se adauga peste sosul format,si rupem cascavalul si il punem deasupra,punem si condimentele si lasam 5 minute pe foc.

Se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu crenvusti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu crenvusti