Paste cu iaurt, citrice și miere

de mirela0911 in Mancare copii, 13 Mai 2015 | 4691 vizualizari

 

Este un desert inedit pentru mine, dar foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 150-200 g fidea subțire
  • 400 g iaurt gras
  • 80 g zahăr pudră cu aromă de vanilie
  • coaja rasă de la o lămâie
  • 250 ml frișcă
  • 1 gref
  • 1-2 portocale
  • 1 banana
  • 2 lg miere
  • frunze de mentă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu iaurt, citrice și miere:

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se clătesc cu apă rece și se lasă să se scurgă. 

Se curăță citricele de coajă și de pielita albă de pe ele, se amestecă cu cele 2 lg de miere și se lasă deoparte. 

Iaurtul se amestecă cu zaharul pudră până se topește,  se adaugă coaja de lămâie,  apoi fideaua amestecandu-se ușor. La final se încorporează și frișca bătută. 

Pe o farfurie se așează in mijloc pastele cu iaurt, pe margine se pun fructele si siropul lăsat, se ornează cu felii de banane si frunză de mentă si se servește cu poftă. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu iaurt, citrice și miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne tocata si sos de rosii