Paste cu pancetta si smantana

de Bya Ralu in Paste, 22 Mar 2014 | 8730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste
  • 1 cutie de pancetta
  • 1 ceapa mica alba
  • 3-4 linguri de smantana
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • vin rosu
  • parmezan ras
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pancetta si smantana:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare si un strop de ulei.

Ceapa o taiem marunt o punem in putin ulei de masline la calit,dupa cateva minute adaugam si pancetta si stingem cu vinul rosu.

Usturoiul il taiem feliute subtiri,il punem in tigaie impreuna cu condimentele lasam cateva minute si adaugam smantana.

Pastele se scurg de zeama in care au fiert si se pun in tigaie peste sosul format.

Se serveste cu parmezan ras

TIPS-URI

1

Si un pahar de vin rosu demisec

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pancetta si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]