Paste cu pancetta si sofran

de - Andreea - in Paste, 6 Mai 2018 | 3423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr paste
  • 125 gr pancetta
  • 250 ml smantana
  • 1 plic sofran
  • parmezan ( optional)
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pancetta si sofran:

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi adaugam pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. 

Intre timp, punem o tigaie antiaderenta la foc potrivit spre iute. Punem pancetta taiata fasii si lasam sa se calesca in grasimea proprie. 

Adaugam smantana (daca este nevoie adaugati 2-3 linguri cu lapte sau putina apa de la paste) si amestecam bine ingredientele.

La urma adaugam sofranul si mai lasam cateva minute, dupa care luam tigaia de pe foc.

Scurgem bine pastele de apa si le punem in tigaia cu pancetta. 

Se servesc calde presarand dupa plac parmezan. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pancetta si sofran" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eggplant Parmigiano