Paste cu piept de pui si legume

de Angelina_Elena in Paste, 4 Apr 2013 | 12294 vizualizari

 

Sunt gustoase si se fac destul de rapid!

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 1 piept de pui mare(sau 2 mai mici)
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 pahar pasta de rosii
  • 1 pahar apa
  • 1 varf lingurita condimente pentru paste Kotanyi
  • oregano
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui si legume:

Curatam cepele si le tocam marunt.

Morcovii il curatam si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Ardeiul spalat il taiem marunt.

Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete.

Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei la incins, apoi adaugam ceapa si morcovii si lasam sa se inmoaie.

Punem apoi ardeiul, condimentam cu sare si piper si lasam sa se caleasca impreuna cca. 5 minute.

Intr-o alta tigaie punem putin ulei, apoi adaugam pieptul de pui.

Amestecam continuu, pana cand carnea se albeste.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Dupa ce s-a facut carnea o punem intr-o strecuratoasre pentru a se scurge de apa lasata.

In tigaie peste legumele calite punem pieptul de pui, adaugam pasta de rosii, apa 1 varf de lingurita condimente pentru paste Kotanyi, oregano si putin patrunjel uscat.

Lasam sa fiarba la foc mic pana cand sosul scade putin.

Intr-o oala punem apa, jumatate de lingurita de sare si lasam sa fiarba.

Cand apa incepe sa clocoteasca adaugam pastele.Lasam sa fiarba cca. 10-12 minute.

Dupa ce au fiert le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Intr-un vas punem pastele iar sosul de carne deasupra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc sa taiati cubulete pieptul de pui, puteti sa il dati prin masina de tocat carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

05.04.2013, 16:13

M-am asezat la masa sa pap

Corinuta 1

06.04.2013, 11:10

Foarte buna papica ta Daria! Si ai niste prezentari de nota 10!

babi5 1

06.06.2013, 21:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli umplute cu spanac si ricotta cu sos de smantana si parmezan