Paste cu ton

de Julia_Snow in Spaghete, 28 Mai 2014 | 13009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste, in cazul meu , spaghetti
  • o conserva ton bucati
  • jumatate de dovlecel
  • 2 rosii decojite, din conserva si 2 linguri din sosul aferent
  • ulei
  • sare, piper
  • busuioc, oregano, patrunjel verde, o foaie dafin
  • 3 catei usturoi
  • 100 ml. apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Usturoiul se taie marunt si se caleste usor in ulei.Se adauga rosiile taiate marunt, dovlecelul taiat cubulete, foaia de dafin, busuioc, oregano, sare si apa.

Se lasa sa fiarba 20 de minute , la foc mic, dupa care se adauga tonul. Se condimeneteaza cu piper, se mai lasa 2 minute si apoi se opreste focul. La final se adauga patrunjelul verde, tocat marunt.

Pastele se fierb conformt timpului de pe ambalaj.

Se aseaza pe farfurie, iar peste ele se pune sosul.

Pofta buna!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton si capere