Spaghete Bologneze

de simona72 in Spaghete, 7 Oct 2013 | 10823 vizualizari

 

Dupa atata pizza merge si ceva paste, nu????:))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piept de pui
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 2 lingurite pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita oregano si busuioc uscat
  • un strop de sos PiriPiri sau orice sos iute
  • 100 gr spaghetti subtiri
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete Bologneze:

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam carnea tocata. Amestecam mereu sa se desfaca carnea si sa se prajeasca uniform. Dupa ce nu mai este nici o bucatica de carne albicioasa, adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul si le lasam sa se caleasca. Adaugam sare si piper dupa gust, sos iute, mirodeniile, pasta de gogosari si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana carnea este facuta si sosul a mai scazut.. Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Strecuram pastele, servim rotocoale de paste cu sos de rosii si carne deasupra. Simplu si delicios.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

putem sa radem putin parmezan sau cascaval deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete Bologneze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Bucataras 1

21.10.2013, 21:56

moama, ne "bate" bolognezii . De frica lor am banat-o pe nutzica2009

simona72 1

21.10.2013, 22:06

vaai sper ca nu era acea nutzica!

cristi1980 1

31.10.2013, 14:14

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bucatini cu sos de rosii si parmezan