Paste farfalle cu sos de rosii

de Catalina L in Farfalle, 19 Sep 2015 | 5035 vizualizari

 

O mancare completa atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.
Am folosit farfalle italiene aduse de prieteni din vacanta lor in Italia.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de paste Farfalle
  • 3 felii de muschi de porc
  • 400 gr de sos de rosii de casa
  • sare, piper, origan
  • ulei de masline
  • 1 ceapa esalota
  • 1 catel de usturoi
  • 100 gr de cascaval ras
  • rosii cherry
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste farfalle cu sos de rosii:

Curatati si taiati marunt ceapa si usturoiul.  

Puneti-le la prajit intr-o lingura de ulei de masline, adaugati apoi muschiul taiat cubulete si lasati sa se rumeneasca.  

Adaugati sosul de rosii - reteta aici si condimentati.  

Lasati sa fiarba la foc mic 10 minute.  

Puneti la fiert o oala mare cu apa si sare.  

Cand apa fierbe adaugati pastele si le fierbeti timpul indicat pe pachet.  

Le scurgeti bine si le amestecati cu sosul pregatit.  

Serviti imediat, adaugati cuburi de cascaval si decorati cu rosii cherry.  

Pofta Buna !!!

TIPS-URI

1

pastele sunt bune cand sunt fierte AL DENTE

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste farfalle cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu sos de rosii