Paste Penne Rigate cu sos de rosii

de andreinike in Penne, 17 Aug 2012 | 9771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov ras
  • 1 ceapa rasa
  • 1 pachet paste Pene Rigate
  • 4 linguri bulion sau 4 rosii rase (bulionul se subtiaza cu apa)
  • un varf de lingurita de : oregano , rozmarin , busuioc (verde sau uscat)
  • parmezan (in lipsa lui puteti adauga barnza de vaca moale)
  • peperoncino
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Penne Rigate cu sos de rosii:

Se pune la fiert apa cu sare, iar dupa ce clocoteste se adauga pastele care se fierb cca. 10 minute.

In alta tigaie se pune la incins uleiul de masline cat sa acopere fundul tigaii. Dupa ce s-a incins adaugam morcovul si ceapa rase si le lasam pana morcovul prinde o tenta de culoare maro. Se adauga peperoncino, se caleste bine, iar dupa aceea se adauga rosiile rase sau bulionul subtiat cu apa. Se adauga rozmarin, oregano si busuioc. Se lasa sa clocoteasca, se adauga pastele, se mai lasa un clocot si se iau de pe foc. Dupa aceea se rade deasupra parmezan sau branza de vaca se acopera si se lasa ca branzeturile se se topeasca deasupra pastelor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Penne Rigate cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu crenvusti