Paste picante cu sos si carne tocata

de maria_claudia in Paste, 22 Sep 2010 | 5375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400gr paste,
  • 300gr carne tocata,
  • 100gr kaizer  tocat ,
  • 1catel usturoi.
  • o jumatate ceapa
  • sos de rosii sau bulion,
  • 3linguri ulei ,
  • piper ,
  • sare ,
  • 100gr cascaval ras.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste picante cu sos si carne tocata:

Se pune uleiul,ceapa tocata, usturoiul tocat marunt,se calesc putin si  se toarna carnea si kaizerul se lasa2-3min.pe foc apoi punem 3 linguri apa mai lasam putin apoi turnam bulionul ,sare ,piper lasam sa dea cateva clocote si adaugam peste paste.Se servesc cu cascaval ras si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste picante cu sos si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cremos cu bacon si paste