Pastrav la cuptor cu legume

de reisnaor_2006 in Pastrav, 6 Mar 2015 | 17174 vizualizari

 

Un peste gustos avand Omega 3 si fiind o sursa excelenta de energie fara grasimi rele, doar cu grasimi bune.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de pastrav
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 rosie
  • 1 lamaie
  • 7 catei de usturoi
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor cu legume:

Preincalzim cuptorul la 200 grade C. Asezam pastravii spalati si curatati de solzi, lasam coada, in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt. Ungem pestii cu uleiul de masline, ii stropim cu zeama de la lamaie, ii crestam, apoi ii condimentam cu sare si piper.

Asezam legumele taiate felii subtiri in interiorul pestelui si pe langa el. Dam tava la cuptor pentru 20 de minute.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Ca sa verificam daca pestele e patruns apasam cu un deget. Daca carnea este tare si opune rezistenta la apasare, il mai lasam 5-10 minute la cuptor. In momentul in care carnea este moale la atingere, pestele este gata pentru a fi servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]