Pastrav prajit

de gabrielasfechis in Pastrav, 18 Ian 2017 | 6006 vizualizari

 

Noua ne plac mancarurile mai simple, deci un pastrav prajit, condimentat doar cu sare e pe gustul nostru, si mai e si bun :)
Nu am reusit sa fac o poza finala, dar ma revansez data viitoare cand mai fac pastrav prajit.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati pastrav
  • sare
  • ulei pt prajit
  • 3 linguri smantana
  • 1 bucatica usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Curatam pastravul daca l-ati cumparat viu, il spalam bine in apa rece.

Se condimenteaza cu sare si se prajeste in uleiul incins, mai intai pe o parte pana capata o culoare aramie apoi pe partea cealalta. Se scoate pe o farfurie pe care punem un servetel ca sa se stoarca surplusul de ulei.

Punem smantana intr-un bol in care adaugam putina sare, o lingurita de ulei si apoi dam usturoiul pe razatoare. Amestecati bine pana se omogenizeaza.

Se serveste pastravul cald cu sos de smantana cu usturoi.

Pofta buna :)

TIPS-URI

1

eu am taiat capul la peste, dar nu e obligatoriu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta