Pastrav proaspat cu legume la cuptor

de silvi0ara in Pastrav, 14 Feb 2010 | 12338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc pastrav proaspat
  • 1 lamaie-zeama
  • sare si piper dupa gust
  • 100g ciuperci asortate
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel mic
  • 1/2 ardei gras rosu
  • ½ ardei gras verde
  • 6-7 buchetele brocolli
  • ierburi aromatice(salvie,roamarin)
  • 1 rosie
  • 100ml vin alb
  • 3 felii lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav proaspat cu legume la cuptor:

Se curata si se spala pestele.

Legumele se spala si ele si se taie rondele,ciupercile se pun intregi.Intr-o tava de yena ,se aseaza pestele .Se stropeste pestele cu zeama de lamiae si ulei.Se pun o parte din legume,inclusiv cateva felii de lamaie in burta pestilor.Restul se imprastie uniform in tava pe langa pesti.Se condimenteaza cu condimente speciale pentru peste.Pe suprafata pestilor se aseaza cate o felie de lamaie si rondele de rosii.La sfarsit se pun verdeturile.Se adauga vinul si se da la cuptorul incins la 200gC timp de 20-30 de minute.

Pestele trebuie acoperit cu folie de aluminiu.Cand au trecut cele 20 de minute,se indepartaza folia si se mai da la grill circa 10-15 minute pentru a se rumeni

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav proaspat cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi