Pastravi in malai

de anca_rm in Pastrav, 19 Sep 2013 | 6220 vizualizari

 

Pentru cei carora le place pastravul :)

 

INGREDIENTE

  • pastravi ( cate persoane aveti la masa )
  • sare
  • piper
  • o lamaie
  • 3 linguri faina malai
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastravi in malai:

 Curatam pastravii si ii spalam bine .

Ii condimentam bine cu sare si piper si peste ei stoarcem o lamaie . Lasam sa stea cam 10 minute .

Pe o farfurie  punem faiana de malai si tavalim pestele prin ea in asa fel incat sa fie acoperiti bine cu malai.

O tigaie o punem pe aragaz si punem in ea ulei cat sa ii acopere fundul. Cand este fierbinte uleiul punem pastravii si lasam sa se prajeasca cam 5 minute pe o parte . Intoarcem pe partea cealalta si mai lasam 5 minute.

Trebuie sa fie rumeniti frumos .

Se servesc cu garnitura preferata si sos , sau ca atare .

 

 P.S. Pestele nu trebuie lasat sa stea cu sare mult timp deoarece sarea scoate apa din el si nu mai este la fel de gustos

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi in malai" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la tigaie