Pate de casa

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 6197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat pui
  • -200 ml lapte
  • -150 gr unt
  • -1 foaie de dafin
  • -boabe piper
  • - 3 oua
  • -sare
  • -busuioc(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de casa:

Ficateii se curata si se pun la fiert in lapte, piper si foaiea de dafin! fara sare timp de 15 min. Dupa ce s-au fiert se pun in robotul de bucatarie si se mixeaza bine se adauga untul moale si galbenusurile de ou fierte, sare dupa gust si  busuioc verde se mixeaza pana cand totul devine o pasta fina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui