Pate vegetal de naut

de Sylvia in Mancaruri de post, 23 Mar 2016 | 9573 vizualizari

 

  Pentru zilele de post sau pentru zilele in care nu mancati decat vegetale, acest paté este foarte bun si satios perfect pentru micul dejun sau cina. Avantajul este ca este natural fara aditivi si se face in cateva minute.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame de naut fiert
  • cozile de la o ceapa verde
  • 2-3 rosii uscate rehidratate
  • putin patrunjel verde
  • fulgi de ardei iute optional
  • sare
  • piper
  • o lingura ulei masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate vegetal de naut:

Prepararea este extrem de simpla, se pun intr-un bol mai inalt nautul fiert ( eu fierb mereu mai mult si il pastrez in cutii in frigider ) care se poate folosi si din conserva , ceapa verde taiata rondele, rosii uscate rehidratate taiata fasii , sarea, piperul si o lingura de ulei de masline. 

  Se mixeaza cu un blender plonjant utilizandu-se funcia pulse pentru a controla viteza, se fac cateva serii de pulsatii pana obtineti consistenta dorita. La final adaugam cativa fulgi de redi iute si patrunjelul maruntit si amestecam cu o lingura ca sa nu facem pasta si verdeata. Daca compozitai este prea vascoasa se poate adauga o lingura sau doua de apa ca sa nu fie prea mult ulei. 

 Ierburile aromatice se pot schimba dupa gust este excelent si cu busuioc si cu tarhon verde, in functie de preferinte. 

  Va doresc pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate vegetal de naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza de post