Pateuri cu urda si marar

de rivka in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2010 | 13351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foaie de foietaj
  • 400 grame urda
  • 150 grame smantana
  • patrunjel uscat 2 lingurite
  • marar proaspat tocat 4 lingurite
  • 2 oua
  • 2 lingurite zahar brun
  • 1 galbenus pentru uns
  • susan
  • hartie copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu urda si marar:

Din urda impreuna cu zaharul cele 2 oua, patrunjel, marar si 150 gr smantana se face un amestec pt umplutura.

Foaia de foietaj se taie patrate se umple fiecare patrat cu cate o lingura mare de umplutura se inchide pe margini , se aseaza in tava pe hartia de copt, se unge cu penseula cu galbenus de ou, se stropeste cu susan si se da la cuptorul preincalzit la 200 grade cca 20 minute pana se umflsa frumos si prinde crusta aurie.

Se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu urda si marar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

rivka 1

21.04.2010, 23:26

ce avatar fain ai flying , am pus smantana obisnuita, groasa...

FlyingRoo 1

21.04.2010, 23:49

Saru'mana Rivka, abia astept sa le pregatesc - o sa le sau gata pe cucoanele de la biserica la primul luncheon organizat, hihihi

Ah, si am observat ca iti place tare, ca si mie de atlfel, combinatia de urda cu marar - evident ca am copiat si reteta de tort de clatite

elena1988 1

08.02.2011, 13:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor