Patrunjel verde si iarna

de alinutzika in Conserve, 17 Iul 2011 | 9267 vizualizari

 

E o metoda foarte usoara si sigura de a pastra aroma cat si culoarea naturala a patrunjelului.

 

INGREDIENTE

  • patrunjel -frunze
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patrunjel verde si iarna:

Se toaca cu robotul patrunjelul si se pune in formele pentru gheata ale congelatorului. Se adauga putina apa deasupra, ca sa il lege mai bine. Se lasa de pe o zi pe alta la inghetat, apoi se scoate si se pune intr-o punga si se baga din nou la congelator.Puteti sa il lasati tot in formele de gheata, daca doriti si nu va incurca.

Cand faceti iarna supe, ciorbe sau tocanite, doar luati cubul de patrunjel din congelator si il puneti in oala sau il dezghetati (depinde la ce il folositi). Patrunjelul arata ca si cum ar fi proaspat cules din gradina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patrunjel verde si iarna" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Lau 1

18.07.2011, 14:02

interesant asa cubulete

adasev12 1

18.07.2011, 14:23

interesant eu toc patrunjelul asa verde si il pun in congelator in folie...e f usor de folosit cand ai nevoie...la metoda ta nu m-am gandit...

alinutzika 1

18.07.2011, 23:12

mie mi se pare foarte usoara metoda asta...patrunjelul e tocat gata si e exact cat trebuie pt o portie de mancare normala (pt 4 persoane aprox. )
Scoti un cubulet, il arunci in oala....si GATA!!!
Eu mi-am pus vreo 4 pungi de cubulete pt iarna...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vegeta naturala