Penne cu bacon si ceva fin de la Delaco

de simona72 in Penne, 28 Aug 2013 | 6014 vizualizari

 

Pt o masa care trebuia sa fie gata rapid, m-am descurcat tare bine zic eu...luand in considerare ca ingrediente nu prea aveam, m-am descurcat cu ce am avut...

 

INGREDIENTE

  • 1 punga penne(500 gr)
  • 1 cutie cu branza, smantana si masline verzi de la delaco
  • 200 gr branza dulce de vaci
  • 200 gr iaurt
  • 200 gr smantana
  • 1 ceasca lapte
  • 1-2 linguri unt
  • 100 gr cascaval
  • 3 felii bacon(puteti sa puneti mai mult)
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu bacon si ceva fin de la Delaco:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Baconul se taie feliute si se caleste in putin ulei(de preferat de masline daca aveti). Branzica de la Delaco se amesteca cu cealalta branza, cu smantana si iaurtul.

Cand pastele sunt fierte se pun intr-o tava termorezistenta unsa in prealabil cu ulei, se adauga baconul prajit si branzeturile amestecate. Se amesteca ingredientele si se da la foc moderat pt 10-15 minute. Se scoate tava se adauga si laptele peste paste, cateva bucatele de unt din loc in loc si cascavalul ras pe ochiurile mici. Se mai da tava la cuptor pt 5-10 minute si se servesc imediat.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

aveti grija ca pastele absorb tot ce este lichid, daca mai este necesar si pastele vi se par prea seci mai adaugati lapte sau din apa in care au fiert pastele

2

bacon puteti sa puneti mai mult, eu am vrut sa aibe doar aroma baconului prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu bacon si ceva fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]