Penne cu pesto alla genovese

de - Andreea - in Penne, 12 Noi 2013 | 6173 vizualizari

 

Obisnuiam sa cumpar pesto din magazin insa acum nu as mai cumpara :) ... Se face usor si e mult mai bun !!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste tip penne
  • 2 maini de busuioc
  • 5 catei usturoi
  • 1\2 pahar ulei de masline
  • 3 linguri seminte de pin
  • 5 linguri parmezan
  • 2 linguri pecorino
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu pesto alla genovese:

  Incepem prin a prepara sosul.

  Spalam busuiocul si il uscam cu grija cu ajutorul unui servet de hartie.

  Usturoiul il curatam de coaja si il pisam cu putina sare.

  Cu ajutorul robotului de bucatarie amestecam usturoiul,semintele de pin,busuiocul,parmezanul si pecorino.Se omogenizeaza totul.

  Adaugam treptat uleiul de masline si amestecam totul pana ce va deveni un sos.

  Separat punem apa la fiert.Cand fierbe,punem sare si apoi adaugam pastele.Le fierbem dupa indicatiile de pe ambalaj .Cand s-au fiert se scurg de apa.

 Se adauga sosul la paste,amestecam si le servim fierbinti .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu pesto alla genovese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne din orez in sos cald de legume la wok