Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur

de nadea68 in Peste, 6 Noi 2013 | 5901 vizualizari

 

Am scris ,,al cartoccio'' dar de fapt inseamna in foaie de aluminiu...mi s-a parut titlu prea lung,fiind reteta italiana sper ca merge...

 

INGREDIENTE

  • 3 bibani
  • 1 kg cartofi
  • usturoi
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur:

Incepem cu pestele...Curatam pestele,il spalam ,inauntru punem un spic de usturoi,rozmarin si un pic de ulei deasupra.Procedam asa cu tot pestele.

Luam trei foi de aluminiu.Pe fiecare foaie punem cate un peste si inchidem bine foaia de aluminiu.

Pestele impaturit in foaie punem intr-o tava si dam la cuptor la 220° cam 30 minute.

Pregatim cartofi.Ii curatam ,ii spalam si-i taiem in patru sau oricum in bucati mai mari.

Punem la fiert intr-o oala cu apa rece,atat cat sa-i acopere.

Cand sunt gata cartofii se scot si se condimenteaza cu ulei,sare,piper si patrunjel.

Scoatem pestele,dam la o parte foaia de aluminiu si servim cu cartofii natur.

Ceva bun si sanatos!

 

TIPS-URI

1

uleiul se poate inlocui cu unt aromatizat

2

pestele se poate servi direct in foaia de aluminiu

3

se poate folosi orice tip de peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de salau in crusta de pesmet cu parmezan