Peste cu legume inabusite

de marcela1979 in Peste, 27 Feb 2013 | 4185 vizualizari

 

Sanatos si gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de merlucius
  • o punga legume mexicane 400 gr
  • 1 buc brocoli
  • sare,piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu legume inabusite:

Pestele se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune o lingura de ulei de masline, se aseaza pestele si se pun si 100 ml apa. Se pune pe foc la foc mic si se acopera cu un capac si se lasa sa se inabuse.

Intre timp intr-o alta tigaie se pune 1 lingura de ulei ,se adauga legumele mexicane si se pune o cana de apa ,se acopera cu un capac si se lasa la inabusit. Cand legumele sunt aproape gata se pune brocoli rupt in buchetele si se mai lasa sa se inabuse si brocoli.

Cand sunt gata toate se serveste cald pestele cu legume. Cine vrea poate sa si puna si zeama de lamaie peste peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume inabusite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Macrou pe pat de legume