Piept de porc la cuptor

de MotanLaOale in Porc, 29 Ian 2013 | 7842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g piept de porc
  • 1-2 ceapa
  • 3 linguri ulei masline
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor:

Pieptul de porc se taie felii de 1-1,5 centimetri.

Ceapa se curata si se taie felii groase.

Intr-un bol se amesteca uleiul de masline cu toate ingredientele.

Fiecere felie de piept se unge bine cu  amestecul aromat pe ambele parti.

Se pun la rand intr-o tava unsa cu ulei si printre ele se pun bucati de ceapa.

Se da la cuptor pentru 35-40 minute.

Se intoarce din cand in cand pe ambele parti.

Se serveste cu orice garnitura si neaparat muraturi.

Spre surprinderea mea ceapa asa crocanta a fost foarte buna!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]