Piept de pui crocant

de Rahela Velicu in Pui, 12 Dec 2021 | 5530 vizualizari

 

Un aperitiv sau o gustare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 buc piept de pui
  • 3 oua
  • aprox. 150 gr fulgi de porumb
  • 3 linguri cu varf de faina
  • sare
  • piper
  • ardei boia
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Mai intai maruntim fulgii de porumb.

Batem oaule cu un praf de sare, adaugam faina si amestecam bine sa nu mai ramana „cocoloase”. Adaugam piper, ardei boia.

Feliem pieptul de pui si punem tigaia cu ulei la incins.

Dam feliile de piept de pui mai intai prin amestecul de ou cu faina, apoi prin fulgii de porumb maruntiti.

Prajim pieptul de pui pe ambele parti si il scoatem pe un platou tapetat cu servetele de bucatarie pentru a absorbi surpulusul de ulei. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai