Piept de pui cu cascaval la cuptor

de liliana114 in Pui, 22 Iun 2016 | 28115 vizualizari

 

Este o reteta simplu de preparat, dar foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept de pui
  • 100 ml smantana
  • 200 gr cascaval
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval la cuptor:

Pieptul de pui se spala si se portioneaza in bucati mai mici, dupa care se asaza intr-o tava.

Cascavalul se rade pe razatoarea mare.

Se prepara un sos din usturoiul pisat, smantana, sare si piper care se adauga peste pieptul de pui si se unge bine toata carnea. Deasupra se pune cascavalul ras.

Se da la cuptor la 200 °C pentru 30 de minute sau pana s-a rumenit deasupra.

 

TIPS-URI

1

Daca va place, in sos mai puteti adauga putin patrunjel tocat.

2

Cald sau rece este la fel de bun. Se poate servi alaturi de garnitura preferata, eu am ales pastai, dar merge foarte bine si alaturi de orez sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Forseti 1

28.07.2016, 23:00

Mi-a iesit super, multam!

liliana114 1

29.07.2016, 09:42

RuxyRux 1

04.08.2016, 22:23

Cu drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui la gratar