Piept de pui cu ciuperci si smantana

de angyb in Pui, 20 Sep 2012 | 6910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • o cutie de ciuperci feliate
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingura de pasta de rosii
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si smantana:

Taiem pieptul de pui bucatele si il condimentam cu sare,piper si boia.

Punem la incins uleiul de masline si adaugam pieptul de pui pana se rumeneste ,se adauga o cana cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.

Separat calim ceapa taiata julien pana cand se rumeneste apoi adaugam ciupercile.

Lasam la foc iute 2-3 minute dupa care adaugam vinul si le fierbem inca 10-15 minute.Sosul obtinut de adauaga peste pieptul de pui impreuna cu o lingura de sos de rosii si le fierbem impreuna inca 10 minute.

Adaugam smantana si il mai lasam sa mai de un clocot. in caz ca e nevoie mai adaugam sare si piper.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

angyb 1

25.09.2012, 13:18

a meu

Zambareata 1

25.09.2012, 13:20

stiu sigur ca si sotului meu o sa ii placa,o sa mai ceara dupa

angyb 1

25.09.2012, 14:22

fa mai mult sa fi sigura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mascarpone şi smântână