Piept de pui cu fenicul la cuptor

de Tabita _ in Pui, 11 Apr 2013 | 6107 vizualizari

 

O reteta de mancare aromata care nu este chiar dificila. Feniculul copt are un gust usor dulceag, foarte placut.

 

INGREDIENTE

  • 200 g bucatele piept de pui
  • 2 bulbi fenicul
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu fenicul la cuptor:

Se prajeste carnea pana isi schimba culoarea si se rumeneste putin. Apoi se scoate si se pune in tava.

Se taie feniculul in sferturi si se pune la prajit putin pana se inmoaie usor Apoi se pune pe langa carnea din tava. Se condimenteaza.

Se da la cuptor aproximativ 30-45 de minute. Se stropeste din cand in cand cu vin sau apa.

Se scoate din cuptor si se serveste.

TIPS-URI

1

Merge servita ca garnitura sau servita ca atare

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu fenicul la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu pui si ciuperci