Piept de pui cu lamaie si tartufo

de Bya Ralu in Pui, 20 Aug 2015 | 3574 vizualizari

 

Tratufo inseamna trufe ,este cel de vara

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1/2 de lamaie
  • un cub de unt
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
  • tartufo negru proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu lamaie si tartufo:

Bucatile de piept de pui de clatesc si se usuca pe un servet de hartie dupa care le condimentam pe ambele parti.

Se pun bucatiile de pui stropite cu putin ulei de masline, dupa cateva minute se pune apa si sa se lasa la foc potrivit sa fiarba putin.

Cand zeama a scazut se pune untul si rumenim pe ambele parti, adaugam si zeama de la jumatatea de lamaie.

Se scot bucatiile pe o farfurie si se da pe razatoare tartufo proaspat.

Se serveste cu cartofi natur sau salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu lamaie si tartufo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]