Piept de pui in crusta de cascaval si smantana

de corina241 in Pui, 7 Oct 2012 | 6927 vizualizari

 

Este o reteta simpla si foarte gustoasa!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100g smantana
  • 100g cascaval
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de cascaval si smantana:

Taiem pieptul in fileuri potrivite,cam in 4-5 parti.

Ungem tava de yena cu unt sau tapetam cu hartie de copt.

Amestecam intr-un bol smanatana cu usturoiul pisat,sarea si piperul.

Tavalim bucatile din piept de pui in amestecul de smantana,iar deasupra presaram cascaval ras.

Introducem tava la cuptor la foc mediu,o lasam 15 min acoperita,dupa care indepartam capacul pentru a se rumeni(in total 40-45 min)

 Se serveste cu sfecla rosii sau orice alta garnitura sau salata doriti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de cascaval si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Pui intepat"